raadplegingen op afspraak +32 496 10 75 34 / info@dierenartsdebyser.be

Mijn eerste ervaring met Kristien was tijdens een consultatie bij mijn dierenarts in Dierenkliniek De Ark. Juna was na een aanvaring met een windhond reeds maanden in revalidatie. Een rib luxatie bezorgde haar reeds langere tijd ongemakken maar tot op heden was er geen langdurige oplossing gevonden. Door een gelukkig toeval was Kristien aanwezig in de praktijk en heeft ze op vraag van mijn dierenarts Juna kunnen helpen.

Later in voorbereiding voor grote wedstrijden ben ik op behandeling geweest. Dit heeft met zekerheid kunnen bijdragen tot de topprestaties die Juna heeft kunnen leveren in haar sport carrière Agilty.
Op latere leeftijd kwam er de spijtige diagnose van kanker voor Juna. Ik heb gekozen voor een palliatieve behandeling en heb nog een jaar kunnen genieten van haar aanwezigheid. Ook hier heeft Kristien een belangrijke rol gespeeld door een regelmatige lymfedrainage.
Ik ben voor eeuwig dankbaar voor de belangrijke rol die Kristien heeft gespeeld in de verschillende levensfasen van Juna. Ik ben ervan overtuigd dat ze een bijdrage was aan haar levenskwaliteit. Momenteel zijn ook mijn andere honden klant bij haar om uiteenlopende redenen zowel op sportief als niet sportief gebied.
Kristien heeft uitzonderlijke kwaliteiten en een behandeling zowel preventief als curatief kan ik aan iedereen aanbevelen.

Annick Diels , Westerlo

Hallo, 

Zoals beloofd laat ik even weten hoe Nelson het gisteren op canicrosswedstrijd gedaan heeft na jouw behandeling. Ik moet zeggen dat ik een heel andere hond mee had. Eentje die heel de tijd voor me uit liep ipv naast me of achter me. Geen enkele keer gaf hij aan te willen vertragen. Hij liep zelfs door de modder en plassen zonder te veel de droge randen op te willen zoeken (die er toch niet waren, dus daar zou hij tijd mee verloren hebben). Normaal houdt hij absoluut niet van nattigheid of vuile poten, nu zie je genoeg op de foto. Het stoort hem niet eens.

Nadien was hij gewoon ‘gezond’ moe. 

Nu zondag nog een wedstrijd en dan een weekje rust. Je mag ons zeker terug verwachten voor de vervolgbehandelingen. Ik was al tevreden met het verschil maar nu zag ik het ook nog eens op sportniveau. 

Heel erg bedankt, zo kan ik nog wel een seizoen met Nelson lopen. 

Grtjs

Liesbet Delarbre , Poperinge

webdesign FaroMedia