Acupunctuur voor nekhernia Robbie

Ik kom al sinds 2016 met mijn hondje Robbie naar Kristien. Hij is ondertussen al 15 jaar en ik zou hem niet meer kunnen missen. Een hele tijd geleden begon hij last te krijgen van zijn pootjes, en door foto’s te nemen zagen we dat hij last had van artrose. Hij moest medicatie blijven nemen en daar had ik het wat moeilijk mee. Ik begon zelf op zoek te gaan naar een dierenarts die alternatief werkte, en vond uiteindelijk Kristien op aanraden van iemand die hier ook kwam. Ik was opgelucht want inderdaad, de acupunctuurbehandelingen sloegen aan!

Sindsdien kom ik regelmatig, en kunnen we de artrose leefbaar houden voor Robbie, zonder medicatie. 2 jaar geleden kreeg Robbie een nekhernia, hij werd geopereerd maar kwam er volledig verlamd en met veel pijn uit. Het zag er uitzichtloos uit, hij reageerde erg gespannen door de pijn, we konden nog weinig met hem aanvangen.

Ook toen ben ik naar Kristien gegaan, en door haar behandelingen is hij er als bij wonder weer helemaal bovenop gekomen! Hij is sindsdien rustiger en geduldiger geworden van karakter. Wat ik vooral apprecieer aan Kristien is de andere kijk die ze heeft, ze werkt holistisch, en geeft goede adviezen op verschillende vlakken.

Gerda B.

 

Meer weten over onze werkwijze?

Vul het onderstaand formulier in en we antwoorden je zo snel mogelijk. Wil je onmiddellijk een afspraak, klik dan hier.

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
Bellen
Route