Behandeling rugproblemen maltezer Miel

Dierenarts Kristien vertelt over rugproblemen maltezer Miel. Miel had zowel rug- als zware knieproblemen en daarom was wandelen onmogelijk.

Met onze acupunctuur en osteopathie behandelingen kan deze vrolijke maltezer terug kilometers wandelen, zonder operatie!

 

Getuigenis van Nancy (De Panne) over dierenarts Debyser in Google:

Twee jaar geleden kreeg mijn Maltezer, na een strandwandeling, ernstige rugproblemen. Mijn oorspronkelijke dierenarts raadde mij aan naar een collega van hem te gaan, die gespecialiseerd is in acupunctuur voor oa. honden. Onze eerste kennismaking met Kristien Debyser voelde meteen geruststellend en vertrouwd aan.

Kristien raadde een behandeling met accupunctuur aan. Ook z’n voeding werd aangepast naar verse voeding. Ondertussen blijf ik de raad van Kristien opvolgen : onze Miel heeft er zeker baat bij, en is steeds blij als hij naar Kristien gaat, wat niet dikwijls het geval is bij een bezoek aan een dierenarts. Een tevreden klant met een gelukkig hondje! (Nancy – De Panne)

 

Rugproblemen Maltezers? Wat kan acupunctuur voor jouw hondje doen.

We behandelen bijna dagelijks honden met rugproblemen, en door onze unieke benadering van acupunctuur krijgen we mooie resultaten.

Heeft jouw maltezer of hond rugproblemen? Vraag dan gerust meer informatie:

Bellen
Route