Hernia herstellen met acupunctuur en osteopathie

 

Dierenarts Kristien aan het woord:

De eerste keer dat Kastaart, een Basset, op behandeling kwam, had hij veel pijn. Er was sprake van een dubbele hernia, sinds anderhalve maand, en hij kan nog amper stappen.
Een hernia kan bij elk hondenras voorkomen. Sommige rassen, waaronder de Basset, zijn echter gevoeliger hiervoor.
We startten de behandeling met osteopathie en acupunctuur, en de cortisone werd na 1 week gestopt. Dankzij de acupunctuur had Kastaart geen pijnstilling meer nodig.
Af en toe komt Kastaart nog eens langs voor een behandeling. Hij is volledig hersteld van de hernia, met af en toe een onderhoudsbehandeling blijft hij het goed doen.

Getuigenis van Griet (Roeselare) over dierenarts Debyser in Google:

Onze Basset, toen 8 jaar, had rugproblemen, een dubbele hernia . Via onze dierenarts kwamen we bij dierenarts Debyser terecht. Na de eerste behandeling zagen we al duidelijke verbetering. Nu gaan we geregeld vanuit Roeselare naar Kristien en blijft alles onder controle. Bedankt voor de professionele, lieve en adequate hulp !

Rugpijn? Wat kan acupunctuur en osteopathie voor jouw hond doen.

We behandelen bijna dagelijks honden met rugpijn, en door onze unieke benadering van acupunctuur gecombineerd met osteopathie krijgen we op korte termijn mooie resultaten. Heeft jouw hond last van herniapijn? Vraag dan gerust meer informatie:

Bellen
Route