Het verhaal van sporthond Juna …

Mijn eerste ervaring met Kristien was tijdens een consultatie bij mijn dierenarts in Dierenkliniek De Ark. Juna was na een aanvaring met een windhond reeds maanden in revalidatie. Een rib luxatie bezorgde haar reeds langere tijd ongemakken maar tot op heden was er geen langdurige oplossing gevonden. Door een gelukkig toeval was Kristien aanwezig in de praktijk en heeft ze op vraag van mijn dierenarts Juna kunnen helpen.

Later in voorbereiding voor grote wedstrijden ben ik op behandeling geweest. Dit heeft met zekerheid kunnen bijdragen tot de topprestaties die Juna heeft kunnen leveren in haar sport carrière Agilty. Op latere leeftijd kwam er de spijtige diagnose van kanker voor Juna. Ik heb gekozen voor een palliatieve behandeling en heb nog een jaar kunnen genieten van haar aanwezigheid. Ook hier heeft Kristien een belangrijke rol gespeeld door een regelmatige lymfedrainage.

Ik heb voor eeuwig dankbaar voor de belangrijke rol die Kristien heeft gespeeld in de verschillende levensfasen van Juna. Ik ben ervan overtuigd dat ze een bijdrage was aan haar levenskwaliteit.
Momenteel zijn ook mijn andere honden klant bij haar om uiteenlopende redenen zowel op sportief als niet sportief gebied.

Kristien heeft uitzonderlijke kwaliteiten en een behandeling zowel preventief als curatief kan ik aan iedereen aanbevelen.

Annick

 

Heb je een vraag over onze behandelingen voor sporthonden?

Vul het onderstaand formulier in en we antwoorden je zo snel mogelijk. Wil je onmiddellijk een afspraak, klik dan hier.

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hidden
Bellen
Route